Холивудският екшън актьор Силвестър Сталоун си спомня за възхода си

...
Холивудският екшън актьор Силвестър Сталоун си спомня за възхода си
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун си спомня за възхода си в Роки

Холивудският екшън артист Силвестър Сталоун си спомня за възхода си в " Роки " в носталгичния документален филм " Слай ", който от през днешния ден е в стрийминг платформата Нетфликс, написа Си Ен Ен. 

Днес Сталоун и Арнолд Шварценегер могат да извърнат взор към предишното и да се посмеят на тогавашното си развълнувано съревнование.

По-рано през годината Нетфликс пусна документалния филм в три елементи " Арнолд ", който наблюдава живота и кариерата на Шварценегер - една от най-емблематичните фигури в света на бодибилдинга, Холивуд и политиката.

Според анализаторите, за разлика от кино лентата " Арнолд ", документалната лента " Слай " е прекомерно фокусирана върху размишленията на Силвестър Сталоун за възхода с " Роки ". 

Голяма част от документалния филм включва изявления на Сталоун по отношение на живота и кариерата му, с няколко забележителни разкрития, измежду които това по какъв начин артистът Долф Лундгрен го е вкарал в болница, както и много самоцелни и на моменти изтощени прозрения.

Актьорът споделя за това по какъв начин е живял с татко си, който го е подлагал на тормоз, по какъв начин е почнал да написа от незадоволеност от функциите на бандити, които са му предложили, и по какъв начин е отказал многото за това време пари, когато основава " Роки ", тъй като студиото харесва сюжета, само че изрично се опълчва на концепцията той да взе участие в него.

Стари фрагменти и сегашни изявленията припомнят по какъв начин " Роки " трансформира живота на Силвестър Сталоун за една нощ, до момента в който брат му Франк остава в нежеланото състояние да бъде прочут единствено като " брата на Роки ".

Лесно е да бъде забравено обаче, че напъните на Сталоун да последва този ранен триумф водят до провали като " Райската алея " (1978), преди той да откри дом във франчайзинг бизнеса с редуващите се филми от поредиците " Роки " и " Рамбо ", които натрупат продължения и облаги.

Въпреки че включва изявленията с Арнолд Шварценегер, с екранната му партньорка от " Роки " Талия Шайър, с режисьора и категоричен обожател Куентин Тарантино, режисьорът Томас Зимни наподобява удовлетворен да остави кино лентата да бъде главно " Светът съгласно Слай ".

Намерението, явно, е да бъде показан един по-възрастен и по-мъдър Сталоун, блажен с вероятност за устрема си да натрупа трагични победи. Това включва осъзнаването на по-късен стадий от живота му за значимостта на фамилията (документалният филм визира в резюме трагичната гибел на сина му Сейдж  през 2012 г.) и неразрешените проблеми главно с татко му, които намират отражение в работата му. 

Подобно на други носталгични филми - за Шварценегер, Вал Килмър, Майкъл Джей Фокс, появили се през последните години, " Слай "  притежава стойност като попкултурен документ, позволявайки на авторитетен гений да опише историята си на тези, които са отвикнали от  работа, написа Българска телеграфна агенция. В съпоставяне с най-хубавото от този плодотворен род обаче, филмът е по-скоро лежерен, в сравнение с същински кандидат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР