Холивудският ас Джеф Бриджис разкри шокиращата вест, че е болен

...
Холивудският ас Джеф Бриджис разкри шокиращата вест, че е болен
Коментари Харесай

Какво даде сили на болния от рак Джеф Бриджис да се изправи на крака и да танцува

Холивудският ас Джеф Бриджис разкри шокиращата новина, че е болен от рак на кръвта през 2020 година През януари 2021 година артистът се болести и с Ковид-19.

Едно друго, надалеч по-жизнерадостно събитие в фамилията на Бриджис обаче, съумя да влее лъч благополучие в неговия живот. През лятото на 2021 година Хейли - най-малката от трите му дъщери, се омъжи.



Малко преди този момент той е успявал да стои изправен не повече от 45 секунди, признава самият артист неотдавна в изявление. Новината, че щерка му ще се омъжва, му дава тласък за живот и сили да усъвършенства положението си. Така той почнал да се учи още веднъж да стои прав и да върви благодарение на специфичен треньор. Ежедневните тренировки му вдъхват още повече мощ и воля да се възвърне, колкото се може по-бързо.



" Един ден просто си споделих: " Мисля, че съм подготвен. " И в действителност, освен я изпратих до олтара, само че и танцувахме дружно! ", споделя щастливият татко.

" След химиотерапията аз просто нямах имунна система и бях лесна цел за Ковид. На фона на вируса, рака ми се стори дребна болка ", добавя още 72-годишният Бриджис, който остава близо половин година в болница, когато положението му е било много сериозно.

Джеф Бриджис е с четири номинации Оскар и притежател на Оскар за " Лудо сърце ". Известен e с впечатляващите си функции в редица запаметяващи се кинозаглавия, измежду които " Големият Лебовски ", " Кралят на риболовците ", " Паника на Арлингтън Роуд " и мн. други



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР