Холивудският актьор Том Ханкс е получил предложение да полети в

...
Холивудският актьор Том Ханкс е получил предложение да полети в
Коментари Харесай

Предлагали на Том Ханкс да полети в Космоса вместо Шатнър

Холивудският артист Том Ханкс е получил предложение да полети в Космоса на кораба New Shepard вместо артиста Уилям Шатнър, само че той отказал да заплати 28 милиона $ за полета.

Многоцелевият суборбитален транспортен съд New Shepard на 13 октомври сполучливо приключи втория си пилотиран полет, а 90-годишният Шатнър, изиграл Капитан Кирк в Star Trek, стана най-възрастният човек, полетял в Космоса.

„ Е, да, при изискване че аз си платя “, отвърнал Ханкс на въпрос на водещия токшоу Джими Кимел, който попитал артиста дали ще удостовери, че първо на него, а не на Шатнър било предлагано да извърши полет.

Актьорът също отбелязал, че са желали да го изпратят в Космоса за

" 28 милиона $ или нещо от този жанр ".
 Том Ханкс отбрани дете, тъй като се споделя Корона Том Ханкс отбрани дете, тъй като се споделя Корона
Американският артист Том Ханкс, който се излекува от COVID-19 дружно със брачната половинка си, написа писмо и изпрати подарък пишеща машина от...

„ Нещата ми се развиват добре, Джими… Но няма да платя 28 милиона $ “, споделил Ханкс.

Актьорът поканил публиката да възпроизведе полета на New Shepard: облегнете се на стола, подрусайте се в продължение на четири минути, след което, разпервайки ръце и крайници, се отпуснете „ в нулева гравитация “ и завършете пътуването си с четириминутно разклащане.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР