Холивудският актьор Джордж Клуни разказа пред мъжкото списание GQ за

...
Холивудският актьор Джордж Клуни разказа пред мъжкото списание GQ за
Коментари Харесай

Джордж Клуни сподели за враждата си с Ръсел Кроу - slava.bg

Холивудският артист Джордж Клуни описа пред мъжкото списание GQ за дългогодишната омраза със своя сътрудник Ръсел Кроу. Клуни твърди, че звездата от „ Гладиатор “ се изказвал отрицателно за него още преди 15 години.

„ Изведнъж като гръм от ясно небе той съобщи: „ Не съм подкупен като Робърт де Ниро, Харисън Форд или Джордж Клуни “. Откъде, по дяволите, му хрумна това?! “, възмущава се Клуни.

Актьорът си напомня още, че в разнообразни интервали е имал различия с публицисти от издания като TV Guide и Washington Post. Той признава, че към този момент се усеща изтощен от спорове с сътрудници. По думите му, в този момент му е доста по-интересно да гледа тв шоуто на супермодела Криси Тейгън.

През 2018 година Джордж Клуни бе разгласен от Forbes за най-високоплатения артист. За една година той съумял да проработи 239 милиона $, макар че в съответната година не излязъл нито един касов шлагер с негово присъединяване. Голяма част от приходите му са от продажбите на компанията производител на текила Casamigos, един от създателите на която е точно Клуни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР