Холивудският актьор Джордж Клуни и съпругата му Амал, която е

...
Холивудският актьор Джордж Клуни и съпругата му Амал, която е
Коментари Харесай

Холивудска двойка ще кръсти първата рожба на Меган и Хари

Холивудският артист Джордж Клуни и брачната половинка му Амал, която е адвокатка и бранител на човешките права, са били поканени от принц Хари и брачната половинка му Меган за кръстници на първородното им бебе, написа вестник " Мирър ", представен от Българска телеграфна агенция.

Очаква се първата рожба на херцозите на Съсекс да се появи на бял свят напролет. Изданието отбелязва, че кралската двойка поддържа чудесни другарски връзки със семейство Клуни. Братовчедът на Джордж Бен Бреслин съобщи пред английските медии, че от холивудския артист ще стане прелестен кръстник.
" Джордж е превъзходен във всяко отношение. Той е добър човек и от него ще стане един доста добър кръстник! ", разяснява Бреслин. Той похвали и Амал, която със своята почтеност и ангажираност, също може да бъде посочена за образец.

Амал и Меган са приятелки и около тях принц Хари и Джордж Клуни също се сближават. Херцозите на Съсекс посетиха семейство Клуни в имението им край езерото Комо в Италия, откакто кралската двойка се венча през месец май тази година. Кралските особи тогава се срещнаха и с 1-годишните близначета на Амал и Джордж - Ела и Александър.

Херцозите на Съсекс са поканени на вечеря в лондонския дом на семейство Клуни идващия месец, като измежду гостите ще бъдат също някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама и неговата брачна половинка Мишел.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР