Холивудският актьор Бен Афлек най-после се е изнесъл напълно от

...
Холивудският актьор Бен Афлек най-после се е изнесъл напълно от
Коментари Харесай

Бен Афлек събра последните си парцали от общия дом с Лопес: Изражението на лицето му казва всичко 

Холивудският артист Бен Афлек най-сетне се е изнесъл изцяло от " мечтаното " имение, в което живееше с певицата Дженифър Лопес, оповестяват американските таблоиди.

Вътрешен човек, непосредствен до звездите, сподели пред списание People, че Бен Афлек е събрал всичките си движимости и ги е занесъл в къщата чартърен, където в този момент живее, до момента в който Дженифър Лопес е била на отмора в Италия.

„ Бен продължава да живее в Брентуд. Там е от към два месеца. Сигурно е добре. Всеки ден е в офиса си и наподобява е концентриран върху работата си. Освен това прекарва време с децата си “, сподели различен източник.

През май се появиха клюки, че Дженифър Лопес и Бен Афлек имат съществени проблеми в брака. Беше обявено, че артистът се е изнесъл от къщата им и се е преместил в къща чартърен покрай някогашната си брачна половинка Дженифър Гарнър, от която има деца.

Дженифър Лопес излезе на отмора предходната седмица. Певицата бе засечена в компанията на другари в Италия. През този интервал Бен Афлек остава с децата си в Лос Анджелис. Но също по този начин употребява част от времето, с цел да се изнесе от общия дом с Лопес.

Превод

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР