Холивудският адвокат и довереник на Хънтър Байдън Патрик Кевин Морис

...
Холивудският адвокат и довереник на Хънтър Байдън Патрик Кевин Морис
Коментари Харесай

Твърди се, че холивудският адвокат на Хънтър Байдън „захарният брат“ е нарушил правилата за професионално поведение: Жалба в адвокатската колегия

Холивудският юрист и поддръжник на Хънтър Байдън Патрик Кевин Морис може да е нарушил разпоредбите на адвокатската гилдия в Калифорния с обилните си разноски за сина на президента, се споделя в тъжба на America First Legal.

AFL, консервативна правна група, учредена от някогашния старши консултант на Тръмп в Белия дом Стивън Милър, подаде тъжба във вторник до Щатската адвокатска гилдия на Калифорния, потвърждавайки, че Морис е нарушил правилото на Калифорния, което не разрешава на юрист да финансиране на метода на живот на клиент или евентуален клиент.

Жалбата пристигна преди свидетелските показания на Морис при закрити порти пред Комисията за контрол на Камарата на представителите в четвъртък.

Съобщава се, че Морис е похарчил 4,9 милиона $ финансово в поддръжка на наследник на президента. В сумата е включен заем от 2 милиона $ за Хънтър, с цел да изплати просрочените си налози, а 875 000 $ са закупени творби на изкуството на Хънтър Байд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР