Холивудските звезди са такива заради своя талант. Техните роли или

...
Холивудските звезди са такива заради своя талант. Техните роли или
Коментари Харесай

Въпреки милионите в банката и славата: Холивудските звезди, които избраха скромния живот

Холивудските звезди са такива поради своя гений. Техните функции или пък работата им като цяло ги изстрелва на върха на славата. Печелейки милиони, някои от тях си купуват скъпи имения, яхти, хеликоптери, даже цели острови. 

Е, има и звезди, които избират да живеят непретенциозно. Просто тъй като славата не ги трансформира кой знае какъв брой. Ето и някои от тях. 

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си функции бременни! Без даже да разберем

Мик Джагър

Ето какво споделя той за благосъстоянието: " Тези от нас, възпитани през 50-те, бяха научени да бъдат спестовни. Не обичаме да изхвърляме компютрите незабавно щом те спрат да работят... Ние не сме възпитани като Puff Daddy да взимаме по 30 другари и да отидем в Южна Франция, където да харчим стотици хиляди паунда за опиати. Истината е, че множеството англичани, без значение дали са богати или не толкоз богати, просто не се държат по този начин. "

Виж още: Звезди от детската градина: Какво се случва през днешния ден с обичаните ни Gen Z актриси през днешния ден?

Ед Шийрън

Певецът в началото е махленски музикант и знае какво е да нямаш. Въпреки че в този момент има, и до през днешния ден той носи комфортни и семпли облекла - и на сцената, и във всоето ежедневие. Придвижва се с метро или таксита. Пазарува на разпродажби.

Виж още: Заради ненавист: Никога няма да видите тези артисти дружно!

Ева Лонгория

Тя няма нищо общо с ролята, която играе в сериала " Отчаяни съпружи ". Актрисата е от семейство, в което са били три деца и знае какво е да споделяш и да износваш. Днес твърди, че Холивуд е изолиран свят, който кара хората да губят визия за действителността. 

Виж още: Най-гадните неща, които претърпяха актьорите от ''Игра на тронове''

Ева Мендес и Раян Гослинг

Известната двойка не обича да приказва за персоналния си живот. Но пък елементарно могат да бъдат забелязани на разходка из града. Двамата не изолират децата си от другите деца - тези на елементарните хора. На тържествата не канят звезди. Отглеждат ги сами, без помощта на бавачки.

Виж още: Може и да не ви се има вяра, само че това са двойници, а не звезди! Вижте удивителните прилики!

Ашли Грийн

Звездата от " Здрач " нееднократно е споделяла, че се радва, че е възпитана да бъде спестовна и да не харчи ненужно. За нея целите са да може да се устоя - да заплаща налозите си, да поддържа автомобила си и да купува храна за домашните си любимци. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР