Холивудските звезди Брад Пит и Дженифър Анистън са възобновили отношенията

...
Холивудските звезди Брад Пит и Дженифър Анистън са възобновили отношенията
Коментари Харесай

Брад Пит и Дженифър Анистън отново заедно

Холивудските звезди Брад Пит и Дженифър Анистън са възобновили връзките си, оповестяват непознатите медии, като се базират на чудесно осведомен източник, непосредствен до артиста и разкрил новината пред US Weekly.

Твърди се, че по време на празненството по случай Рождество, което провела Дженифър за звездна компания от другари, измежду поканените посетители бил и Брад.

На посетители при Анистън за Коледа пристигнали още Том Ханкс със брачната половинка си Рита Уилсън, Кейт Хъдсън и доста други звезди. " Те се схванаха да не ровят в предишното, а да гледат единствено напред. Джен помоли Пит да не се пробва да проучва брака им и да търси повода, поради която той реши да отиде при Джоли. Според Дженифър, това е деструктивен метод, който в този момент няма да им помогне. Те се схванаха да си кажат всичко за развода един път вечно и да си простят взаимно ", споделя още източникът, представен от US Weekly.

Брад и Дженифър бяха женени от 2000 година, само че пет години по-късно актрисата приключи връзките им поради увлечението на мъжа й по Анджелина Джоли. Преди три години Брад се раздели и с Джоли, още веднъж по избор на половинката си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР