Холивудските връзки определено не са едни от най-стабилните и за

...
Холивудските връзки определено не са едни от най-стабилните и за
Коментари Харесай

Сякаш са от цяла вечност заедно: Звездните двойки, за които любовта и кариерата вървят ръка за ръка

Холивудските връзки несъмнено не са едни от най-стабилните и за образец. Но е разбираемо, тъй като в света на артистите любовта пламва и изгаря бързо, те намират нови половинки и всеки си продължава по пътя. Е, въпреки всичко има популярни двойки, които обаче устояват на изкушенията и напрежението.

 Ето кои са холивудските двойки, които са като че ли цяла безкрайност дружно:

Криси Тейгън и Джон Леджънд

Криси и Джон за първи път се срещат на снимачната площадка на музикалния клип за песента “Stereo ” през 2006 година Веднага след фотосите двамата излизат на среща с бургери, а останалото е история. Джон предлага на Криси по време на пътешестване до Малдивите през декември 2011 година, а по-късно се женят на езерото Комо, Италия през септември 2013 година Имат две деца – Луна и Майлс, пишат от  Edna.bg .

Виж още:

Бионсе и Джей Зи

Въпреки че Бионсе за първи път се среща с Джей Зи, когато е на 18 години, двамата стартират да се срещат едвам година и половина по-късно. След като се появяват дружно на корицата на музикалния брой на “Vanity Fair ” от ноември 2001 година, Джей Зи разкрива, че по това време те стартират да се срещат. Двамата подписват брак на загадка женитба в пентхаус жилището на Джей Зи в Манхатън през април 2008 година Двойката има три деца – Блу Айви и близнаци Руми и Сър, напомнят от Edna.bg.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън

Въпреки че за първи път се срещат като студенти в Университета на Сейнт Андрюс през 2001 година, Уилям и Кейт стават двойка чак в края на 2003 година Двойката за малко се разделя през 2007 година, само че единствено няколко месеца по-късно още веднъж са дружно. Уилям предлага на Кейт през октомври 2010 година по време на пътешестване до Кения с другари и се женят през април 2011 година в лондонското абатство Уестминстър. Оттогава херцогът и херцогинята на Кеймбридж имат три деца: принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Виж още:

Аштън Къчър и Мила Кунис

През 1998 година Аштън и Мила се срещат в сериала „ Шеметни години “ ( “That '70s Show ”), където играят двойка. Въпреки това личният им романс стартира едвам след години, откакто Аштън се разделя с Деми Мур, а Мила се разделя с Макколи Кълкин. Двамата още веднъж се срещат на 69-ите награди „ Златен глобус “ през 2012 година и споделят първата си (извън екрана) целувка на празненство в дома на Мила по-късно същия месец. Малко повече от две години по-късно през февруари 2014 година двойката се сгодява, а през юли 2015 година вършат нещата публични с загадка гала. Сега имат две деца – Димитри и Уайът.

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли

„ Зеленият фенер “ може и да не пожъна търговски триумф, само че съумя да запознае Райън и Блейк още през 2010 година До края на годината Блейк се разделя с Пен Баджли, а Райън подава молба за бракоразвод от Скарлет Йохансон. След месеци клюки връзката на Райън и Блейк е доказана през октомври 2011 година Двамата се женят в Маунт Плезаът, Южна Каролина, през септември 2012 година и от този момент имат три деца дружно: Джеймс, Инес, а името на третото им дете към момента не е оповестено.

Виж още:

Уил Смит и Джада Пинкет Смит

Уил и Джада се срещат още през 1994 година, когато Джада се явява на прослушване, с цел да играе гаджето на Уил в „ Свежият принц на Бел Еър “, а Уил незабавно е изумена от нея (въпреки че Джада не получава ролята). Двамата се срещат три години преди Уил да ѝ предложи през ноември 1997 година и по-късно повече от месец се женят в новогодишната нощ в Балтимор, споделя от Edna.bg. Уил и Джада имат две деца – Джейдън и Уилоу, а също по този начин Уил Смит има наследник Трей от първия си брак.

Дейвид и Виктория Бекъм

Ухажването сред Дейвид и Виктория е същинска буря. Футболната звезда и някогашната певица от Spice Girl се срещат за първи път на благотворителен футболен мач в Манчестър, където, както наподобява, Виктория е малко пийнала по това време. Само година по-късно, по време на конференция през януари 1998 година, те афишират годежа си. Женят се в замъка Лутрелстаун покрай Дъблин през юли 1999 година и в този момент двойката има четири деца: Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

Изображение: https://www.instagram.com/beyonce/
https://www.instagram.com/davidbeckham/
https://www.instagram.com/chrissyteigen/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР