Холивудските студия решиха да направят премиерите на Опенхаймер и Барби

...
Холивудските студия решиха да направят премиерите на Опенхаймер и Барби
Коментари Харесай

Ясмина Реза, Стоян Радев и Три версии на живота с премиера в I AM Studio

Холивудските студия взеха решение да създадат министър председателите на " Опенхаймер " и " Барби " в един и същи ден, като подканваха аудиторията да гледа и двата кино лентата едновременно. Ако сте пропуснали да преживеете " Барбихаймер ", " Три версии на живота " ви дава същата опция, оповестяват от екипа на постановката. Добре познатата на театралната аудитория Ясмина Реза съумява да приказва за най-вълнуващите човешки проблеми с превъзходно възприятие за комизъм и проницателна подигравка от сцената на " I AM Studio " в София. " Три версии за живота " е режисура, режисирана от Стоян Радев. Това е вторият му взаимен план с Театрално съдружие " Ensoo ". Участват Александра Димитрова, Йордан Ръсин, Камелия Хатиб и Адриан Филипов. Сценографка е Илияна Кънчева, превод - Снежина Русинова-Здравкова, афиш - Калин Минков.
В " Три версии на живота " публиката може да се смее до сълзи с историята на две фамилии и техните разправии, които обгръщат въпроси от може ли да се яде, откакто сме си измили зъбите, до плоски ли са галактическите сияния.
Първото зрелище на тази модерна класика е на 28 февруари. Билети онлайн може да се купят за 20 и 25 март от уеб страницата на " I AM Studio " - самостоятелното пространство за спектакъл, което се намира в сърцето на най-театралната улица в София ( " Георги С. Раковски " 149). Проектът е осъществен с финансовата поддръжка на Министерството на културата.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР