Холивудските актьори излизат на протест. Желанието им е да получат

...
Холивудските актьори излизат на протест. Желанието им е да получат
Коментари Харесай

Холивуд протестира, актьори си тръгнаха от премиерата на Опенхаймер

Холивудските артисти излизат на митинг. Желанието им е да получат по-добро възнаграждение и условия за работа. Те ще се причислят към продължаващата стачка на сценаристите. Това ще бъде най-голямото прекъсване на креативен процеси в промишлеността от 63 години насам.

Последната всеобща стачка на актьори е била през 1980 година.

Желанието на Гилдията на актьорите е да има отчисление на приходите на стрийминг платформите, както и да се вкарат регулации за потреблението на изкуствения разсъдък. Притесненията им са свързани с потреблението на техни гласове или облици в продукции без тяхното категорично единодушие.

До момента актьорите дават облика и гласа си на изкуствения разсъдък, само че получават възнаграждение единствено за деня, в който участват физически в студиото.

Обявяването на стачката съответства с лондонската премиера на кино лентата " Опенхаймер ". В знак на взаимност с сътрудниците си актьорите Емили Блънт, Мат Деймън, Килиън Мърфи демонстративно напуснаха прожекцията.

Студията на " Нетфликс ", " Парамаунт ", " Дисни " ще бъдат пункт за протестиращите.

Протестите ще забавят графиците на голям брой продукции. Все още няма съответни заглавия и режисьори, които ще бъдат наранени.

Маркетинговите отдели също ще изпитат усложнения, тъй като холивудските артисти евентуално ще отхвърлят наличието си на огромни събития и фестивали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР