Холивудската звезда Рон Пърлман заяви, че нарочно се е изпикал

...
Холивудската звезда Рон Пърлман заяви, че нарочно се е изпикал
Коментари Харесай

Холивудска звезда се похвали, че се ръкувал с Харви Уайнстийн с напикана ръка - вкара си автогол

Холивудската звезда Рон Пърлман съобщи, че преднамерено се е изпикал върху ръката си преди да се срещне с продуцента Харви Уайнстийн и да му се наложи здрависване с него. Това разкри самият той в Туитър.

„ Разказвал ли съм ви за оня път, когато Харви Уайнстийн ми сподели, че ще би трябвало да му стисна ръката на благотворително събитие, и влязох в мъжката тоалетна и се изпиках върху цялата си ръка, по-късно отидох право при него, с цел да си го получи? “, написа звездата от „ Хелбой “ и „ Синове на анархията “.

68-годишният артист не разкрива детайлности по кое време се е случило миризливото здрависване. Той подлага на критика и американския президент Доналд Тръмп, с което си навлече гнева на сина му – Доналд Тръмп-младши: „ Значи си знаел, че е изнасилвач, и вместо да направиш или да кажеш нещо, си си напикал цялата ръка? Представи си какъв брой набези над почтени дами можеше да предотвратиш, в случай че не беше страхливец “, написа той също в Туитър.

Както БЛИЦ заяви , маститият холивудски продуцент Харви Уайнстийн е упрекнат в разнообразни типове полово непочтено държание от над 70 дами, като някои от случаите са отпреди десетилетия.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР