Холивудската звезда Мел Гибсън няма да дойде в България, а

...
Холивудската звезда Мел Гибсън няма да дойде в България, а
Коментари Харесай

Мел Гибсън ни отсвирва

Холивудската звезда Мел Гибсън няма да пристигна в България, а още по-малко да снима филм обвързван с българската история. Това стана ясно, откакто дни по-рано се появи сензационния слух, че той може да изиграе край Русе българския цар Ивайло, научи HotArena .

„ Голяма е вероятността световноизвестния режисьор, артист и продуцент Мел Гибсън да снима филм в България и то на 100 км от Русе ”.

Това изцепи предприемачът от Горна Оряховица Ивелин Михайлов, до момента в който обясняваше проектите си да сътвори най-големия исторически парк в родния си град.

По думите му българския Дисниленд ще бъде ситуиран върху повърхност от 100 декара и в него ще бъде пресъздадена част от българската история — праисторията, през римската ера до 1396 година, когато падаме под турско иго и т. нат.

В момента паркът е в развой на създаване, а основателят му си мечтае да види Мел Гибсън да играе в него. Той даже прави прилика сред героя на Гибсън в самоуверено сърце и възможната продукция за българските исторически събития, която желае да снима там.

„ Има известна прилика с неговия воин от „ Смело сърце ”, само че за разлика от Ивайло, той не съумява да стане цар ”, разяснява ще Михайлов.

Други обаче не имат вяра, че Гибсън въобще ще пристигна в България.

„ Абсурдни са тези изказвания. Някой може ли да изясни на новоизлюпения горнооряховски продуцент предприемач, че исторически филми не се сниман в циментови атракциони в жанр „ ДДиснилендУ ” и че единствено хонорарът на господин Мел Гибсън е по-висок от цената на целия му атракцион ”, реагира единственият български продуцент, който е работил с Мел Гибсън във кино лентата „ Страстите Христови ”.

Той е безапелационен, че би трябвало да се спре с потреблението на името на световноизвестната обществена персона, за намиране на финансиране. „ Затова индивидът може да бъде под отговорност ”, съобщи още Иванов.
Дни след интервютата по малкия екран, Ивелин Михайлов разгласи, че е бил свестен неправилно.

„ Не съм споделил, че водим диалози с него, а че бих желал това да се случи ”, изясни предприемачът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР