Холивудската звезда Марк Уолбърг се оказа фен на… нашенеца Григор

...
Холивудската звезда Марк Уолбърг се оказа фен на… нашенеца Григор
Коментари Харесай

Холивудската звезда Марк Уолбърг се оказа фен на… Григор Димитров

Холивудската звезда Марк Уолбърг се оказа почитател на… нашенеца Григор Димитров. Това стана ясно от видео, оповестено на профила му в Instagram.

В клипа, събрал хиляди лайкове, Уолбърг отпразнува класирането на тенисиста ни на 1/4-финал в Ротердам.

„ Моят човек! Голяма победа! “, израдва се Уолбърг, почуквайки по големия си тв приемник. „ Победител! Победител! Победител! Хайде бейби!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Топ ракетата ни съкруши 48-мия в света Лоренцо Сонего със 7:6(4), 6:3 за 1 час и 32 минути игра

Димитров направи ранен пробив в първия сет, само че незабавно загуби преимуществото си, след което превъзходството на сервиращите докара до тайбрек. Там също и двамата осъществяваха мини-брейкове, преди въпреки всичко Гришо да дръпне с 5-4 и с два безответни сервиса да затвори сета. Във втората част и двамата избавиха до два брейк-бола, а за 5:3 българинът увеличи доста равнището на ретурите си и си издейства основно преимущество. С безукорен начален удар мачът беше затворен безпроблемно.

“Да, привикнах с изискванията бързо. Не играх доста безукорен тенис, само че бях доста стабилен във значимите моменти в мача. Точно това диря, когато не съм на най-хубавото си равнище. Щастлив съм, че прекосих през този противник, тъй като той е мощен и първокласен тенисист, с който не бях играл досега. Също по този начин явно имаше повече сила от мен. Винаги, когато съм идвал тук, се усещам чудесно. Казах си, че нямам време за подготовка, само че съм със страхотни мемоари отсам. Подготвих се добре, гледах много мачове, с цел да видя каква е ситуацията. С Мартон се познаваме от толкоз доста време. Уважаваме се доста, явно е, че няма да е елементарен мачът. Надявам се да съм подготвен ”, сподели Димитров с усмивка най-после.

Още вести четете в категорията Спорт
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР