Холивудската звезда Кийра Найтли смята, че новият ѝ филм Silent

...
Холивудската звезда Кийра Найтли смята, че новият ѝ филм Silent
Коментари Харесай

Кийра Найтли с предупреждение за психиката относно новия си филм

Холивудската звезда Кийра Найтли счита, че новият ѝ филм " Silent Night " би трябвало да бъде съпроводен с предупредителни надписи към феновете, тъй като тематиката може да е мъчителна за мнозина след пандемията от ковид.

36-годишната актриса се притеснява, че черната комедия ще се окаже прекомерно мъчителна за някои фенове поради пандемията. Макар сюжетът да споделя за опасност за света, дължаща се на изменението на климата, а не на вирус, в нея се появяват тематики, които са познати на мнозина през последните две години, като да вземем за пример блокиране по домовете, дефицит на храна и мрачни прочувствени моменти при видеоразговори.
Кийра Найтли отхвърли секса в киното
Британската актриса Кийра Найтли разгласи, че повече няма да бъде заснемана гола от мъже режисьори, оповестява БГНЕС, базирайки се на Би Б...

Найтли показа: " Смятам, че филмът би трябвало да бъде съпроводен от предизвестие, тъй като в този момент всеки ще го гледа с отрицателен претърпян опит, уповавам се не толкоз отблъскващ като този във филмовия сюжет, само че внезапно той стана доста по-суров. "

Снимките на кино лентата - в който вземат участие още Матю Гуд, Анабел Уолис, Лили-Роуз Деп и Луси Пънч - завършиха единствено два дни преди първия локдаун в Обединеното кралство през март 2020 година Найтли призна, че фотосите са били " в действителност странни ", тъй като е имало толкоз доста паралели с действителни събития, написа БГНЕС.

Тя описа пред списание Stella: " Беше в действителност необичайно. Снимахме филм за едно измислено прекарване и внезапно това прекарване стартира да се случва към нас. Снимахме подиуми за това по какъв начин в магазините свършва храната в това време, когато новините бяха цялостни с истории, че цялата тоалетна хартия е изчезнала. Последните подиуми, които заснехме, преди да ни затворят, бяха сцените със гибелта на фамилията ни и обезверено се опитвахме да приключим, с цел да може Лили-Роуз да се върне в Париж, с цел да бъде с майка си [Ванеса Паради], преди да затворят границите. Беше необикновено необичайно за всички ".

Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР