Холивудската звезда и създател на тае бо Били Бланкс пристигна

...
Холивудската звезда и създател на тае бо Били Бланкс пристигна
Коментари Харесай

Холивудската звезда Били Бланкс пристигна в Албена

Холивудската звезда и основател на тае бо Били Бланкс дойде в Албена, с цел да бъде кулминационна точка на Tae Bo Weekend от 21 до 23 юни във ваканционното населено място. Богатата му стратегия с изключение на тренировки включва и DJ празненство в плажен клуб „ Ганвие “, гурме вечеря в „ Маритим Парадайс Блу “ и метафизичен беседи.

На конференция в курортния комплекс през днешния ден Били Бланкс показа, че тренира от 11-годишен. За него Тае бо е жанр на живот, тъй като тренировката като се изключи че развива физически тялото, отстранява и напрежението. Заниманията стартират от през днешния ден в курортния комплекс и ще продължат в идващите три дни.

Били Бланкс описа, че е упражнявал както жители, по този начин и доста звезди, измежду които Пола Абдул, артисти от кино лентата „ Спасители на плажа “, Андре Агаси, Тайгър Уудс и доста други. Били Бланкс си спомни, че извънредно топло и задушевно е бил посрещнат в Япония, по този начин както това се е случило на времето с групата „ Бийтълс “. Посетил е 130 страни по света. Извън фитнеса Били Бланкс е взел участие 24 кино продукции, измежду които е играл самия себе си в „ Джак и Джил “ и The „ Clapper”, и сега взе участие във кино продукция. Негово мото е човек да даде най-хубавото себе си, на своето лично равнище.

Били Бланкс е роден на 1 септември 1955 в Пенсилвания. Той е прочут американски фитнес гуру, каскадьор, артист и основател на фитнес изкуството Тае Бо. През 1976 Бланкс открива тае бо, като създава комбиниране сред таекуондо („ тае “) и бокс („ бо “). Още тогава фитнес системата набира известност, а през днешния ден почитателите й по целия свят са милиони.
Извън фитнеса, Били Бланкс е взел участие в 24 кино продукции, измежду които играе самия себе си в „ Джак и Джил “ (2011) и “The Clapper” (2017).

Пристигането на Били Бланкс в Албена е едно от най-значимите събития, включени в тазгодишния състезателен календар на ваканционното населено място. Припомняме, че в края на предходната година Албена беше оповестена за Европейски курорт на спорта, предлагащ опция за практикуване на повече от 40 типа спортове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР