Холивудската звезда Джордж Клуни, който е дългогодишен привърженик на Демократическата

...
Холивудската звезда Джордж Клуни, който е дългогодишен привърженик на Демократическата
Коментари Харесай

Клуни към Байдън: Обичам те, но ще загубим изборите, ако ти останеш кандидатът за президент

Холивудската звезда Джордж Клуни, който е дълготраен последовател на Демократическата партия в Съединени американски щати, се причисли към апелите Джо Байдън да се отдръпна от президентската конкуренция.

В коментар за „ Ню Йорк Таймс “ Клуни написа, че обича Байдън, само че партията ще загуби президентските избори, както и контрола върху Конгреса, в случай че той остане нейният претендент за президент.

„ Това не е единствено мое мнение. Това е мнението на всеки сенатор, и конгресмен, и губернатор, с които разговарях персонално “, написа артистът.

Той е бил хазаин на няколко скъпоструващи акции за набиране на средства в Холивуд, в това число за Байдън предишния месец. Клуни твърди, че партията би трябвало да избере нов претендент на конгреса си идващия месец, като споделя, че процесът ще бъде " комплициран ", само че ще " разсъни " гласоподавателите в интерес на партията.

Байдън отхвърли да приключи кандидатурата си за преизбиране след слабото си показване в дебатите против упования претендент на републиканците Доналд Тръмп.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР