Холивудската звезда Джордж Клуни бе една от най-големите холивудски звезди

...
Холивудската звезда Джордж Клуни бе една от най-големите холивудски звезди
Коментари Харесай

Джордж и ослепителната Амал Клуни във Венеция

Холивудската звезда Джордж Клуни бе една от най-големите холивудски звезди този уикенд във Венеция. Актьорът, в компанията на сътрудниците си Мат Деймън и Джулиан Мур, показа на кинофестивала в италианския град най-новия си филм " Suburbicon ".

 Снимка 310816

Тук Клуни не играе основната роля, а сяда на режисьорския стол. Той влиза в тази роля за шести път в кариерата си, като един от най-хубавите му опити в тази посока е " Мартенски дни " с Райън Гослинг в основната роля.

 Снимка 310818

С нежно лилавата си рокля младата майка Амал Клуни бе оповестена за една от най-красивите дами на аления килим

" Suburbicon " също заема остра публично политическа позиция. Филмът съставлява нелицеприятно изложение на Америка от 50-те години. Сценарият е писан от братята Коен, с които Клуни обожава да работи.

Сюжетът е изцяло в стила на Коен и включва комбинация от сласт, лакомия и нелепост, предадени през погледа на сина на основния воин.

 Снимка 310815

Преди три месеца звездното семейство се снабди с близнаците Ела и Александър

56-годишният Клуни показва, че е желал да покаже Америка без розови краски, защото интервалът постоянно е представян като златно време на благополучие и очаквания, изключително от Холивуд.

Той напомня, че в действителност човек е можел да си откри добра работа, да живее в прекрасен квартал и да сътвори семейство, стига да е бял, другояче нещата са били доста по-грозни.

 Снимка 310814

Двойката бе засечена ден по-рано на сантиментална вечеря във Венеция

Режисьорът е почерпил ентусиазъм за сюжета от същинската история на чернокожо семейство, което първо заживява в квартала " Левитаун " в щата Пенсилвания през 1957 година

" Днес фанатизмът е нещо спорадично и стряскащо, само че е бил нормален не толкоз от дълго време ", разяснява Клуни, представен от международните организации.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР