Холивудската звезда Анджелина Джоли притежава вежди със специфична форма, каквито

...
Холивудската звезда Анджелина Джоли притежава вежди със специфична форма, каквито
Коментари Харесай

Най-красивите вежди, за които всички жени мечтаят

Холивудската звезда Анджелина Джоли има вежди със характерна форма, каквито множеството дами също желаят да имат, написа в. " Дейли експрес ", базирайки се на английски еластичен хирург.

Д-р Джулиан де Силва от клиниката за лицева козметика и пластична хирургия в Хамърсмит, Лондон, е проучил медицинските картони на 1000 дами от цялата страна, с цел да дефинира коя е най-желаната форма на веждите.

Проучването му разкрива, че желанията на дамите клонят най-много към нежно извитите S-образни вежди на 42-годишната Джоли, считани за най-женствени.

Д-р Джулиан де Силва Де Силва дефинира осем най-разпространени вида вежди - от плътни като на манекенката Кара Делевин и актрисата Кийра Найтли до тънки като на актрисата Шарлийз Терон.

Вторият най-популярен вид измежду дамите е „ кралският “, при който има огромно разстояние сред очите и веждите. С такива дадености могат да се похвалят певицата Риана и супермоделът Кейт Мос.

На трето място съгласно желанията на дамите специалистът слага леко сводестите вежди на бразилския супермодел Жизел Бюндхен.

Сред най-желаните видове доктор Де Силва подрежда още „ стръмно “ куполообразните вежди на певиците от Съединени американски щати Бионсе, Тейлър Суифт и Гуен Стефани, придаващи характерен тип на лицето, както и естествено плътните вежди на британките Делевин и Найтли.

Най-малко мечтаният вид вежди е естествено тънкият като на Шарлийз Терон. Трендът дамите да скубят веждите си до незабележимост се наложи през 90-те години на предишния век с помощта на знойната " спасителка на плажа " Памела Андерсън.

Тъй като с напредването на възрастта устните и веждите губят своята експресивност, дамите не харесват изключително и формите на космената извивка над очите, на които липсват " темперамент " и грациозност.

Такива са плоските вежди на херцогинята на Кембридж Катрин и актрисата Натали Портман и окръглените вежди на холивудските звезди Джулия Робъртс и Дженифър Анистън.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР