Холивудската звезда (56) ще става баща за 7-ми път. Младата

...
Холивудската звезда (56) ще става баща за 7-ми път. Младата
Коментари Харесай

Брад Пит отново ще става баща

Холивудската звезда (56) ще става татко за 7-ми път. Младата му немска другарка (27 г.) е в 3-тия месец от бременността.

От известно време се носят клюки за връзката сред известния холивудски артист и младата немска манекенка Никол Потуралски, а в този момент историята получи ново продължение. Американските медии оповестиха, че Никол е бременна, а артистът ще стане татко за седми път.

"И двамата са разчувствани, макар че Брад беше малко шокиран и комплициран в началото ", сподели източник, непосредствен на двойката. Според медиите, детето би трябвало да се роди напролет, оповестява Българска национална телевизия.

"Връзката им се разви доста бързо. Бебето не беше планувано, само че е реалност и в този момент те са в сладко очакване. И двамата желаят момиче, изключително Никол, която към този момент има наследник ", сподели източникът, а двойката към момента не е коментирала изявленията.

Анджелина Джоли  Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и някогашен модел. Анджелина е щерка на американския също не е коментирала тези изказвания, само че защото тя към момента е публично омъжена за Брад, съгласно медиите тази вест няма да й се отрази добре.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР