Холивудската легенда Пиърс Броснан е видян да изглежда неузнаваем, тъй

...
Холивудската легенда Пиърс Броснан е видян да изглежда неузнаваем, тъй
Коментари Харесай

Пиърс Броснан изглежда напълно неузнаваем, тъй като е видян с побеляла коса за филма за принц Насим

Холивудската легенда Пиърс Броснан е забелязан да наподобява неразпознаваем, защото е видян на снимачната площадка на филм за Насим Хамед.

Пиърс наподобява като друг човек, до момента в който снима последния си филм. Бившият артист от Джеймс Бонд работи по новия боксов филм Giant, който наблюдава историята зад едно от най-известните другарства в историята на бокса. 70-годишният играе ролята на Брендън Ингъл, който е роден в Ирландия треньор по бокс, който направи име на " принц " Назим Хамед. Пиърс не раздруса нормалните си стилни тоалети, защото смени елегантния костюм с спортен екип.

В фотоси, оповестени от The Sun, той е забелязан облечен в тъмносин спортен екип с бели маратонки, до момента в който слиза улицата. Прическата и гримът му го направиха да наподобява неразпознаваем, защото в този момент е с бял гребен и големи очила.

Новият филм Giant ще наблюдава същинската история на Naseem, който е от британско-йеменски генезис, до момента в който си проправяше път нагоре в редиците на света на бокса. Историята ще включва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР