Холивудската легенда Дик Ван Дайк е загубил контрол над колата

...
Холивудската легенда Дик Ван Дайк е загубил контрол над колата
Коментари Харесай

Холивудската легенда Дик Ван Дайк е претърпял автомобилна катастрофа

Холивудската легенда Дик Ван Дайк е изгубил надзор над колата си и се е блъснал в врата в сряда сутринта, заяви първо TMZ, представени от Би Би Си.

Твърди се, че 97-годишният мъж е изгубил надзор над кормилото на своя Lexus по мокрите улици в Малибу, Калифорния.

Посинени оцапан с кръв, звездата от " Мери Попинз " наподобява е получилсамо " леки пострадвания ", оповестиха от полицията.

На мястото на случая му е оказана здравна помощ, а по-късно е върнат вкъщи от другар.

Полицаите обявиха, че не подозират опиати и алкохол да са забъркани в случая.

Съобщава се обаче, че полицията е подала документи в Департамента за моторни транспортни средства за повторното му явяване на шофьорски изпит, заради съвсем стогодишния му статут.

Холивудската кариера на Дайк продължава повече от седем десетилетия сред киното, малкия екран и театъра. Сред оценките му са награди " Златен глобус ", " Тони " и " Грами ".

Въпреки че пикът на кариерата му е през 60-те години на предишния век, когато се снима в Bye Bye Birdie, Mary Poppins и Chitty Chitty Bang Bang, предишния месец Дайк още веднъж се появи на телевизионните екрани като най-възрастния участник в певческото съревнование на Fox " The Masked Singer ".

Това не е първият авто случай на артиста. През 2013 година той е избавен от горяща кола на калифорнийска автомагистрала.

По-късно той хумористично разгласява в Twitter фотография на изгорялата кола с надпис: " Употребяван ягуар за продажба на доста ниска цена!!! "

През 2010 година в изявление за Крейг Фъргюсън 84-годишният тогава мъж си спомня за случай, при който се е отдалечил във вътрешността в морето, откакто е задремал върху дъската си за сърф. Инцидент, който би могъл да бъде сцена, изрязана от " Мери Попинз ": По думите му група другарски настроени морски прасета му помогнали да избута дъската си по-близо до брега.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР