Холивудската красавица Меган Фокс и останалите попълнения в каста на

...
Холивудската красавица Меган Фокс и останалите попълнения в каста на
Коментари Харесай

Меган Фокс и компания следят БГ шахматисти - slava.bg

Холивудската хубавица Меган Фокс и останалите попълнения в прослойка на снимания на български терен филм Till Death намират време за разходки из столицата. От техни изявления в обществените мрежи излиза наяве, че обикалят градинките и даже следят по какъв начин хората се събират да играят шах вечер.

Джак Рот, който е прочут на феновете от продукции като „ Бохемска рапсодия “ и „ Медичите “, даже получи подарък. Той се похвали с чисто нов скейтборд родно произвеждане. „ Да съм в точния момент на снимачния сет към този момент няма да е проблем! Благодаря “, написа в профила си в Инстаграм той. Само преди дни синът на звездата от „ Туин Пийкс “ Тим Рот се похвали, че си е купил и кукла от България. Или по-точно екшън дрънкулка на Джарет от кино лентата „ Лабиринт “. Джак се снима постоянно и в хотелската стая, а от съпътстващите надписи излиза наяве, че го тресат любовни трепети.

Амел Амийн пък, който в актива си има участия в хитови заглавия на HBO, Netflix и Amazon, се впечатли от дъжда в София през последните дни. Той показа с почитателите си от целия свят видеа от бурите.

Както „ Монитор “ първо писа, услугите си на гид може да им предложи и един от най-оборотните артисти в Австралия - Калън Мълви. Той кацна у нас и през 2012 година за фотосите на лентата „ 300: Възходът на една империя “.

Припомняме, че клапата за Till Death щракна при започване на месеца в студиата на Ню Бояна.

Сюжетът на хоръра се върти към героинята на Фокс – Ема, която е закопчана с белезници за безжизненото тяло на брачна половинка си. Тя се пробва да се освободи, до момента в който двама убийци вършат всичко допустимо да довършат започнатото.

На режисьорския стол за лентата сяда Скот Дейл, а сюжетът е дело на Джейсън Карви.

Източник: Monitor

Снимка: АП
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР