Холивудската икона Деми Мур трудно може да бъде видяна без

...
Холивудската икона Деми Мур трудно може да бъде видяна без
Коментари Харесай

Умопомрачителна и на 60: Деми Мур не излиза без кучето си

Холивудската икона Деми Мур мъчно може да бъде забелязана без неразделната компания на дребния си домакински любим. Със симпатичното си чихуахуа актрисата върви под дърво и камък, в това число и на плажа.

Бившата половинка на Брус Уилис потвърди, че годините не ѝ пречат да наподобява все по този начин секси и неувяхващо. 60-годишната звезда разгласява две фотоси на профила си в Инстаграм, от които ясно се виждат зашеметяващите форми на тялото ѝ. С банските си половинки с щампа на гепард умерено можем да заключим, че актрисата наподобява с десетилетия по-млада. 
                             

На споделения кадър актрисата се е излегнала на дивана на плажна къща, а косматият ѝ другар се е разположил комфортно на гърдите ѝ. 
 
Фотото идва месец откакто звездата се опита да вкара Пилаф в Книгата на върховете на Гинес като най-малкото куче. 
                             

Тогава Деми показа фотография на миньончето, седнало в скута ѝ на дивана. До тях позираше и котката, както и чаша с кафе, с които Мур искаше да съпостави мащабите им с тези на дребното ѝ куче.

„ Добре, другари, вършим го. Да забележим дали ще успеем да накараме @pilaf.littlemouse да бъде видяна от @guinnessworldrecords! Нашето сладко момиченце е родено на 9 ноември 2020 година и е с тегло 700 грама. (Котка и чаша за кафе за мащаб). #pilaf4guinness “, написа тя под обявата. 

Оказва се, че Деми не отива на никое място без неотлъчното наличие на Пилаф. Миналия месец актрисата беше видяна с обичаното си кученце в слинг, до момента в който пазаруваше в Санта Моника.

В момента Мур се приготвя за премиерата на идния си филм на ужасите The Substance. Първоначално Deadline разкри, че изпълнителката е подписала контракт за присъединяване във кино лентата през януари предходната година. 
                             

 

Засега детайлности към кино лентата не се оповестяват, с изключение на описанието на плана, съгласно което лентата е „ избухлив феминистки взор към телесния смут “.
Снимките на кино лентата започнаха през август предходната година, само че премиерната дата на продукцията към момента не е разкрита.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР