Холивудската актриса спечели гражданското дело във връзка със ски инцидента

...
Холивудската актриса спечели гражданското дело във връзка със ски инцидента
Коментари Харесай

Гуинет Палтроу спечели един цял долар, след като съдът я оправда за ски катастрофата

Холивудската актриса завоюва гражданското дело във връзка със ски случая от 2016 година откакто правосъдното жури я призна за почтена. С това беше поставена развързката на, който завладя обществените мрежи през последните две седмици.

На носителката на " Оскар " и основателка на Goop се присъжда сумата от 1 щатски $, която самата тя изиска в насрещния си иск.

Делото се фокусираше към изказванията на 76-годишният Тери Сандерсън, който твърди, че през 2016 година актрисата се е блъснала в него със ски, счупила му е ребрата, като в същото време му е предизвикала и трайни мозъчни и физически увреждания. Мъжът искаше обезщетение в размер на 300 хиляди $ (първоначалният му иск е за 3 млн. долара), само че правосъдното жури отсъди в интерес на Палтроу.

" Чувствах, че приемането на погрешно изказване компрометира моята честност. Доволна съм от резултата и правя оценка усърдната работа на арбитър Холмберг и на журито, като им благодаря за деликатното отношение към този случай ", споделя Палтроу в изказване.

Адвокатът ѝ Стив Оуенс, добави, че " Гуинет в предишното се е застъпвала за това, в което има вяра - тази обстановка не беше по-различна и тя ще продължи да отстоява това, което е вярно ".

Непосредствено след прочитането на присъдата актрисата стана на крайници и стартира да излиза от правосъдната зала. След това се спря, наведе се и като че ли прошепна на Сандерсън: " Желая ти всичко положително ", преди да излезе, предават случката публицисти.

After a jury finds her not at fault, Gwyneth Paltrow appears to whisper “I wish you well ” to Terry Sanderson, the man who sued her over a 2016 ski collision in Utah.
— The Recount (@therecount)
В послание към репортерите след произнасянето на присъдата Сандерсън сложи под въпрос дали правосъдният развой си е заслужавал и съобщи, че съгласно него хората са склонни да се доверяват на звезди като Палтроу.

" Това, че си прочут човек, ти дава известна доза доверие. Наистина, кой желае да се изправи против звезда? " сподели Сандерсън.

Голяма част от процеса беше фокусирана върху разбор на физическото и психическото здраве на Сандърсън преди и след случая. По-рано ищецът даде прочувствени показания, като се разплака, до момента в който говореше за някогашната си другарка, с която по думите му скъсал след злополуката, тъй като не бил сигурен дали ще се възвърне от пострадванията си.

" Вече не мога да карам ски. Казаха ми, че в случай че го направя и претърпя нова злополука, може да се озова в старешки дом ", оплака се той.

По време на показанията си в сряда Сандерсън също по този начин съпостави Палтроу с трафиканта на деца Джефри Епщстийн.

В контрастност с неговите от време на време безредни думи актрисата, която постоянно е твърдяла, че той се е блъснал в нея със ски, а не противоположното, беше сдържана. Тя свидетелства, че когато се е случил случаят, за малко се е замислила дали не е била подложена на полово посягане.

" Карах ски и две ски се оказаха сред ските ми, принуждавайки краката ми да се раздалечат, а по-късно имаше тяло, което се притискаше към мен, и се чу доста чудноват хъркащ тон. Така че мозъкът ми се опитваше да разбере какво се случва. Помислих си: " Това смешка ли е? Дали някой прави нещо извратено? Това е доста, доста необичайно. Умът ми се движеше доста, доста бързо и се пробвах да установя какво се случва ", описа тя пред правосъдните заседатели.

BREAKING: The jury overseeing and ’s ski crash trial returned a verdict completely siding with the famed actress. The jury found Sanderson at fault, awarding Paltrow $1 in damages and attorney’s fees.
— Law&Crime Network (@LawCrimeNetwork)
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР