Холивудската актриса Натали Портман не е от жените, които ще

...
Холивудската актриса Натали Портман не е от жените, които ще
Коментари Харесай

Натали Портман се оплака от фалшиви новини и коментари за тялото ѝ

Холивудската актриса Натали Портман не е от дамите, които ще си замълчат, в случай че някой прекрачи границите на естественото държание и я засегне персонално. Така скоро Натали разяснява подправените вести, които някои уеб сайтове се пробват да тиражират.

Появиха се клюки, че Портман е още веднъж бременна, в което няма нищо неприятно и би било прелестно за нея и половинката ѝ, в случай че е по този начин в действителност, само че действителността се оказва много по-различна. Бременна ли е актрисата - този въпрос вълнува някои всемирски издания от дни, само че Натали реши да отговори ясно на спекулациите. Някои таблоиди даже разгласиха заглавия, гласящи: " Натали Портман сподели бременно коремче в Сидни ". 

Виж още:

Всичко това провокира 39-годишната актриса, като ясно съобщи следното: " Хей, въобще не съм бременна. Но очевидно през 2021 година към момента е признато някой да спекулира и да разисква формите на женското тяло, както си пожелае. New York Post, постарайте се малко повече ", написа в Инстаграм Натали.

Припомняме, че Портман и брачният партньор й Бенджамин Милпийд отглеждат наследник и дъщеричка – Алеп и Амелия. В момента актрисата е в Австралия за фотосите на новия филм за " Тор ".

Виж още: TikTok-ърка си залепи косата с лепило - хирург маха провалите! Жената плаши със съд

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР