Холивудската актриса Мерилин Монро е жената с най-култовите крака в

...
Холивудската актриса Мерилин Монро е жената с най-култовите крака в
Коментари Харесай

10-те жени с най-култовите крака

Холивудската актриса Мерилин Монро е дамата с най-култовите крайници в историята, сочи изследване на публичното мнение, осъществено от Wilkinson Sword. В проучването са взели участие повече от 1000 дами на възраст от 16 до 55 години във Англия.

На Монро са ѝ били задоволителни бяла рокля и бликам въздух от вентилационната система на метрото, с цел да сътвори един от най-запомнящите се облици в историята на киното. За актрисата са дали своят вот 47% от интервюираните.

На второ място в класацията е сложена певицата Кайли Миноуг в клипа „ Spinning Around “ (2000 г.). Тя е събрала 22% от гласовете. Третото място е отредено на модела от 60-те години на предишния век Туиги, която постоянно театралничи в мини поли. Манекенката е получила 17%. На четвърто място с 16% от гласовете интервюираните са сложили певицата Тина Търнър и нейните ярки тоалети от 70-те години на предишния век.

Пета е някогашната участничка в групата Spice Girls Гери Халиуел и тоалетът ѝ от английското знаме (15%). В топ 10 са намерили място още американската актриса и певица Бети Грейбъл, херцогинята на Кеймбридж Катрин, актрисата Анджелина Джоли, британската велосипедистка Виктория Пендълтън и актрисата Одри Хепбърн. Следват моделът Наоми Кембъл, певицата Тейлър Суифт, актрисата Камерън Диас, моделите Кейт Мос и Жизел Бюндхен. Ето и десетката в фотоси.

1. Мерилин Монро

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe)

2. Кайли Миноуг

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue)

3. Туиги (Лесли Хорнби)

A post shared by ✨

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР