Холивудската актриса и бизнес дама Джесика Алба, която в момента

...
Холивудската актриса и бизнес дама Джесика Алба, която в момента
Коментари Харесай

Джесика Алба смята третото дете да е последно

Холивудската актриса и бизнес дама Джесика Алба, която сега е в очакване на третото си дете - разгласи, че то ще е последното попълнение в фамилията й.
 
Категоричната си позиция хубавицата изрази в изявление за таблоида E! News, отговаряйки на въпроси по отношение на умеенето си да балансира фамилията и кариерата си. Пред изданието тя разкри още тайните си за благополучие на работното място и пробуждането на здравословни привички у децата.
 

През юли Алба заяви, че тя и брачният партньор й Кеш Уорън чакат третото си дете. Щастливата новина бъдещата мама оповести посредством Instagram профила си, на който тя разгласява видео, включващо двете й дъщери Онър (9 год.) и Хейвън (5 год.).
 

Джесика и Кеш са едно от най-стабилните холивудски фамилии. Двамата се срещат преди 10 години на снимачната площадка на кино лентата " Фантастичната четворка и Сребърния сърфист ", където Кеш е основен продуцент. През декември 2007 година влюбените оповестиха публично, че са сгодени, а през май 2009 година двамата се ожениха.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР