Холивудската актриса Джулия Робъртс разкри, че Мартин Лутър Кинг платил

...
Холивудската актриса Джулия Робъртс разкри, че Мартин Лутър Кинг платил
Коментари Харесай

Джулия Робъртс: Мартин Лутър Кинг е платил за раждането ми

Холивудската актриса Джулия Робъртс разкри, че Мартин Лутър Кинг платил разноските по раждането й.

За връзката сред Робъртс и водачът на Афроамериканското придвижване за цивилен права в Съединени американски щати пръв заприказва консуматор на туитър. Той показа видео с компилация от фотоси на красивата актриса и към клипа написа: " Малко прочут факт е, че Мартин Лутър Кинг-младши заплаща за нейното раждане ".

Няколко дни по-късно, в чест на 55-ия рожден ден на Робъртс на 28 октомври, консултантката Зара Рахим разгласява в обществената мрежа клип, в който Робъртс споделя историята за раждането си с журналистката Гейл Кинг.

Звездата изяснява, че доктор Кинг и брачната половинка му - Корета Скот Кинг, са поели разноските за болничното заведение, защото родителите ѝ не са могли да платят сметката.

" Родителите ми имаха театрално учебно заведение в Атланта, наречено " Работилница за артисти и писатели ". Един ден Корета Скот Кинг се обади на майка ми и я попита дали децата ѝ могат да се включат в школата, тъй като мъчно намирали място, което да ги одобри нейните деца ", споделя Робъртс.

Майка ѝ се съгласила и по този начин почнало другарството сред водачите за цивилен права и фамилията на Уолтър и Бети Лу Робъртс.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР