Холивуд все още се опитва да се окопити след удара,

...
Холивуд все още се опитва да се окопити след удара,
Коментари Харесай

Как пандемията е променила и последния сезон на Безсрамници

Холивуд към момента се пробва да се окопити след удара, който му нанесе пандемията и към този момент върху от ден на ден продукции се работи.
 Стив Хауи, Сара Шахи и разводът на артиста от
Актьор от " Безсрамници " се развежда

Понякога и това се случва

Разбира се, темпото няма по какъв начин да е същото, тъй като разпоредбите и ограниченията за сигурност, които са взети на снимачните площадки, забавят процеса. Снимките на последния 11-и сезон на " Безсрамници " пък е трябвало да стартират няколко дни преди света безусловно да спре поради COVID-19.

От изявление на шоурънъра Джон Уелс за The Hollywood Reporter разбираме, че основателите и сценаристите на сериала не са си губили времето, като през последните месеци са пренаписали съвсем целия сезон.

В него пандемията ще попада и ще разберем по какъв начин тя е засегнала прословутото семейство Галахър. Ще разберем и докога Франк (Уилям Мейси) ще съумява да се измъква сред капките без никакви последици.

Разбираме, че първите шест-седем епизода са пренаписани, а фотосите на " Безсрамници " текат сега и би трябвало да приключат през февруари. Не се знае обаче по кое време да чакаме стартирането на сезона.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР