Холивуд отдаде почит на Стан Лий - автора на комикси,

...
Холивуд отдаде почит на Стан Лий - автора на комикси,
Коментари Харесай

Холивуд отдаде почит на Стан Лий

Холивуд отдаде респект на Стан Лий - създателя на комикси, измислил Спайдърмен , Хълк и Железния човек , в Китайския спектакъл, където са отпечатъците от ръцете и стъпалата му, заяви Асошиейтед прес.

 
Пред театъра уважително се подредиха почитатели в костюми на Черната пантера , Върколака и други герои от " X-мен " и " Отмъстителите ".
 Пред театъра уважително се подредиха почитатели в костюми на Черната пантера, Върколака и други герои от X-мен и Отмъстителите Gulliver/Getty Images
" Той беше човек, който цялостен живот мечтаеше да напише великия американски разказ и не осъзнаваше, че го прави още веднъж и още веднъж “, сподели водещият на мемориалната гала Кевин Смит , другар и почитател на Стан Лий . „ Светът не се нуждаеше от още един разказ " Хладнокръвно ", а от Спайдърмен ".

 
Актьорът Марк Хамил , другар на Стан Лий , озвучавал герои в доста анимации на Marvel, беше измежду малцината, признали, че геният е имал и дефекти - вкаменяващ жлъч.-->
 Марк Хамил Марк ХамилGulliver/Getty Images
Крис Милър и Фил Лорд - продуцентите на " Спайдър-мен: В Спайди-вселената ", описаха по какъв начин са се срещнали със Стан Лий , когато към този момент е бил доста възрастен, само че още е преливал от сила и хрумвания.
 
Актьорът Лорънс Фишбърн , снимал се в " Ант-мен и Осата " разказа вълнението, с което е похарчил 12 цента като дете, с цел да си купи комикс от Стан Лий .
 Лорънс Фишбърн Лорънс ФишбърнGulliver/Getty Images
Кметът на Лос Анджелиис Ерик Гарсети връчи посмъртно на Стан Лий ключ на града, с обичаната дума на писателя " Excelsior ! " гравирана на него.
 
Дъщерята на Стан Лий също мина по аления килим и извика " Благодаря! " на почитателите.
 
Стан Лий умря през декември предходната година на 95-годишна възраст.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР