Холивуд има навика да свързва звездите с различни филмови проекти.

...
Холивуд има навика да свързва звездите с различни филмови проекти.
Коментари Харесай

Актьорите, които никога не са работили заедно

Холивуд има навика да свързва звездите с разнообразни кино планове. Повечето от тези блестящи двойки се получават, а други не, пише dir.bg. Но има някои артисти, които в никакъв случай не са работили дружно. И по този начин кои бихте желали да видите да играят в един филм?

Ан Хатауей и Натали Портман

Представете си тези две холивудски звезди да се появят на екрана една против друга? Носителките на " Оскар " Ан Хатауей и Натали Портман биха се трансформирали в хитова двойка.

Том Круз и Том Ханкс

Двама от най-разпознаваемите и награждавани артисти се радват на дълга и сполучлива кариера в киното. И въпреки всеки от тях да има собствен личен неповторим жанр на работа, противоположностите от време на време се притеглят.

Ема Стоун и Дженифър Лорънс

Добрите приятелки Ема Стоун и Дженифър Лорънс постоянно излизат дружно и считаме, че несъмнено имат концепция да се появят на екран в един и същи филм. Ето това назоваваме мощна двойка!

Брад Пит и Брадли Купър

Със сигурност това е една от най-великите двойки в киното, която чака да се случи? Две от най-красивите и платежоспособни звезди на Холивуд са чудесни другари отвън екрана, тъй че представете си химията сред Пит и Купър на екрана.

Хоакин Финикс и Джаред Лето

Всички помним същински мрачния взор на Финикс към Жокера, а интерпретацията на Лето също беше много дълбока от психическа позиция. И по този начин, по какъв начин биха се справили тези опитни артисти дружно на екрана? Може би това ще е една завладяваща и безспорно извратена среща на мозъците.

Мерил Стрийп и Хелън Мирън

Не е допустимо да се получи нещо по-добро от това. Мерил Стрийп и Хелън Мирън са носителки на съвсем всички награди и двете са считани за едни от най-хубавите актриси на своето потомство. Ето за какво е разумно това английско и американско актьорско дуо да провежда трансатлантическа екранна фантазия.

Чарлийз Терон и Анджелина Джоли

Красотата и харизмата вървят ръка за ръка при Чарлийз Терон и Анджелина Джоли. Двете са едни от най-емблематичните холивудски звезди. За тези дами няма блудкав сантиментален филм. Вместо това, една завладяваща драма с присъединяване на съперничките Джоли и Терон би била подобаваща.

Джулия Робъртс и Сандра Бълок

Има комедия, която просто крещи да бъде направена. Липсват единствено Джулия Робъртс и Сандра Бълок. И двете са се потвърдили в този род и всяка от тях би била толкоз добра, колкото и другата, в това, което сигурно ще бъде вълшебна композиция.

Никол Кидман и Скарлет Йохансон

Тези две приятелки постоянно са се сблъсквали една с друга на аления килим и по този метод сигурно са говорили за концепцията да работят дружно. И за какво не? Скарлет и Никол звучат като изпепеляваща двойка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР