Холи Уилоуби и Стивън Мълхърн са завидно неостаряващи в ретроспективни

...
Холи Уилоуби и Стивън Мълхърн са завидно неостаряващи в ретроспективни
Коментари Харесай

Холи Уилоуби и Стивън Мълхърн доказват, че са неостаряващи в ретроспективна снимка отпреди двадесет години

Холи Уилоуби и Стивън Мълхърн са забележително неостаряващи в ретроспективни фотоси от времето си, представяйки се дружно в Ministry of Mayhem.

Бившият водещ на This Morning, 42, и Стивън, 46, са на нашите екрани от доста десетилетия. Дуото за първи път се показа дружно на MoM - преди заглавието на сериала да бъде променено на Holly & Stephen's Saturday Showdown. Същата година, в която сериалът започва, те също по този начин показаха състезанието за детска ария на Евровизия 2004: Британският край дружно с Майкъл Ъндърууд.

И в този момент Холи и Стивън събират още веднъж групата за идната серия на Dancing On Ice. Тя водеше сериала дружно с водещия на This Morning Филип Скофийлд. Въпреки това, след шокиращото овакантяване на Скофийлд от ITV през май заради спекулация с сътрудник от This Morning, имаше доста спекулации кой ще го замести в Dancing On Ice този сезон.

Феновете бяха щастливи да научат, че Холи се завръща на екрани с нов сътрудник. Въпреки това Холи и Стивън са работили дружно п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР