Холи Уилоби планира да начертае твърда линия под паузата си“,

...
Холи Уилоби планира да начертае твърда линия под паузата си“,
Коментари Харесай

Холи Уилоуби ще се справи с тримесечното отсъствие от телевизията по ITV Dancing On Ice завръщане

Холи Уилоби възнамерява да начертае „ твърда линия под паузата си “, като се оправи с отсъствието си от малкия екран, когато се върне на екраните след две седмици.

Към водещата ще се причисли Стивън Мълхърн като неин нов съ-водещ на Dancing On Ice, за първи път почитателите ще я видят в кутията, откогато напусна This Morning през октомври. 42-годишната се отдръпна от дневното шоу, откакто научи за хипотетичен скрит план за отвличането и убийството й преди три месеца.

Тя не е говорила за времето си надалеч от светлината на прожекторите след неочакваното изказване обявявайки, че напуща, само че съгласно отчетите се чака Холи да благодари на обществеността и почитателите си за поддръжката им в сложен миг. Твърди се, че тя желае да „ означи началото “ на нова, по-позитивна година, като се завърне в малкия екран в средата на януари.

Телевизионен вътрешен човек сподели пред The ​​Sun: „ Холи в действителност чака с неспокойствие да остави 2023 година зад тила си и да се концентрира върху свежо, положител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР