Холи Брадшоу се надява, че ще може да се състезава

...
Холи Брадшоу се надява, че ще може да се състезава
Коментари Харесай

Холи Брадшоу все още се надява на международни състезания през есента

Холи Брадшоу се надява, че ще може да се състезава още този сезон на интернационално равнище, макар опасенията от липса на подобаваща подготовка спрямо нейните съпернички.
С отлагането на олимпиадата с една година, анулираното европейско състезание и отмененените или отсрочени шампионата от Диамантената лига до юли, вероятността за елитна интернационална конкуренция тази година наподобява все по-слаба - изключително поради продължаващите ограничавания на придвижването.

28-годишната Брадшоу споделя, че идеалният сюжет в този момент би бил надпревари на най-високо равнище в края на годината, преди да се насочи към зимните тренировки. След това за нея стартира значимата олимпийска подготовка за Олимпиадата в Токио, където тя ще се опита да усъвършенства петото си място от финала в Рио 2016.

“Би било добре да има изясненост, с цел да схванеш дали има защо да тренираш през октомври “, сподели тя. “Ако кажат, че през октомври ще има четири Диамантени лиги, тогава бих могла да се приготвя за това и това ще бъде огромна мотивация.

Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР