Холгeр Руне се изказа ласкаво по адрес на Григор Димитров

...
Холгeр Руне се изказа ласкаво по адрес на Григор Димитров
Коментари Харесай

Руне: Григор е невероятен

Холгeр Руне се изрече ласкаво по адрес на Григор Димитров след осминафиналния конфликт на Уимбълдън посред им. Двубоят стартира по-добре за българина, който поведе със сет и пробив, само че след това международният №6 съумя да реализира поврат. Два от сетовете бяха изцяло равностойни и приключиха с тайбрек, като дуелът продължи три часа и половина.

„ Все още не знам какво да кажа. Чувството е ужасно. Григор е необикновен състезател и ме накара да покажа най-хубавото от себе си “, сподели датчанинът в изявлението на корта след мача.

На въпроса дали има лед във вените си поради метода, по който реагирава в сложни обстановки, скандинавецът отговори: „ Винаги се боря до дъно, изключително когато съм в сложна обстановка. Така съм привикнал и това няма да се промени. В сложните моменти непрекъснато си дублирам, че Уимбълдън е единствено един път в годината, тъй че ще се боря до последно и ще опитам да стигна допустимо най-далеч “.

В умозаключение той разяснява идващият си противник - Карлос Алкарас.

„ Алкарас към този момент е №1 в света, въпреки да е доста млад. Ще ми бъде доста мъчно. Не съм обезпокоен, по-скоро съм разчувствуван “, приключи двукратният четвъртфиналист от Ролан Гарос.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР