Холгер Руне с основание е считан за един от най-талантливите

...
Холгер Руне с основание е считан за един от най-талантливите
Коментари Харесай

Лудата събота на Руне: От финал на Чаланджър до квалификациите в Монте Карло

Холгер Руне с съображение е считан за един от най-талантливите млади състезатели в ATP Тура и младият датчанин не крие своите упоритости да стане номер едно в света и даже да изпревари Рафаел Надал по брой трофеи от Ролан Гарос. Тези цели наподобяват по-скоро пожелателни, в сравнение с реалистични, само че датчанинът несъмнено си е постлал добра основа, бидейки един от двамата 18-годишни състезатели, които са част от топ 100.

През тази седмица младежът демонстрира отлична форма на Чаланджър конкуренцията в италианския град Санремо и по-късно ще излезе в разногласието за трофея против локалния представител Андреа Пелегрино. Това обаче надалеч няма да бъде единствения ангажимент за младока в границите на околните часове, тъй като той е в схемата за квалификациите на Мастърса в Монте Карло и ще му се наложи да отпътува незабавно, с цел да изиграе още един мач в същия ден.

Пресявките в действителност се организират във френското населено място Рокбрюн-Кап-Мартен, което се намира на към 40 километра от Сан Ремо и Руне ще може да се придвижи до такава степен за към половин час с автомобил. Така скандинавецът ще излезе на корта в 12:00 часа българско време, с цел да се опита да завоюва дебютна Чаланджър купа в своята кариера и след това ще търси реализиране нов триумф, когато в 18:00 часа българско време, му следва да се изправи против Раду Албот в откриващия кръг от квалификациите в Княжеството.

The strange Holger `s Saturday April 9

• 11 am: Challenger Sanremo final vs Passaro
• 5 pm: Monte-Carlo Masters R1 qualies vs Albot

Hardworking.
— Mario Boccardi (@marioboc17)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР