Холгер Руне без съмнение е един от най-талантливите и перспективни

...
Холгер Руне без съмнение е един от най-талантливите и перспективни
Коментари Харесай

Зашеметителна красавица главозамая Холгер Руне

Холгер Руне без подозрение е един от най-талантливите и перспективни тенисисти сега, само че в последно време е неразпознаваем.

Спадът във формата на международния №5 напълно естествено притегли вниманието на медии и анализатори. И съгласно някои издания повода за неволите на Руне е завладяващата му обич към зашеметяващата Каролинe Донцела.

За връзка сред Холгер и Каролине се заприказва още през юли, само че тогава тенисистът отхвърли. През септември обаче двамата стопираха да се крият и истината лъсна. Донцела не е непознато име в светските среди. 

Родената в Генуа красавица е процъфтяващ основен изпълнителен шеф на организация за недвижими парцели в Монако. Освен това има участия в телевизионни излъчвания и е фотомодел.

В предишното обичаната на 20-годишния Руне нашумя с връзката си с някогашния нападател на Милан, Аталанта и Наполи, СПАЛ и Монца - Андреа Петаня, който в този момент играе за Каляри.

Бившият датски тенисист, а в този момент анализатор Михаел Мортенсен счита, че точно възприятията на Руне към по-голямата със 7 години от него Донцела са повлияли на представянето му.

„ Това е първата му обич и значи доста, в действителност доста за него. В момента той се носи в розов облак, заради което фокусът му върху тениса не е това, което би трябвало да бъде “.

Сексапилната дама може да се похвали с съвсем 100 хиляди почитатели в " Инстаграм ".

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР