Холандският разпределител на волейболния Левски Даан Ван Хаарлем сподели мнение,

...
Холандският разпределител на волейболния Левски Даан Ван Хаарлем сподели мнение,
Коментари Харесай

Даан Ван Хаарлем: Можем да станем шампион

Холандският разпределител на волейболния Левски Даан Ван Хаарлем показа мнение, че " сините " имат късмет да станат първенец, стига да покажат неизменност. Волейболистът даде особено изявление за предаването на DIEMA SPORT - " Златния гейм ", където приказва за това по какъв начин е избрал да премине в софийския отбор и разяснява упоритостите си за идното Световно.

" Можем да станем първенци, когато играем добре можем да бием всички. Нашият проблем е да запазим равнище. Работим за това. Има време до плейофите. Ако успеем да покажем най-хубаво от себе си, ще станем първенци ", сподели холандецът.

" Владо Николов ми сподели, че ме желае в клуба. Изгледах няколко мача на отбора. Владо Николов има страховит опит, знае всичко за волейбола, пробва се да ни съобщи всичко, което знае. Харесвам Левски и София. Николов е в действителност страховит треньор. Надявам се скоро да покажем положителни резултати ", сподели холандецът.

" Мартин Иванов и Евгени Банов са ми другари ".

" Българските разпределители са положителни - играят на висока топка. Мисля че разпределителят на Нефтохимик е най-хубав. Харесвам и този на ЦСКА ".

" Харесвам центъра на София. Мога да преглеждам и други градове, когато пътуваме. Допадат ми и Бургас и Варна. Харесвам и планината. Ние нямаме такива във Холандия ".

" Тази година ще играя с Холандия на Световното по волейбол в Русе, само че не против България. Дано мина в идната фаза и да играя в София, а за какво не и да срещна " трикольорите ". Концентриран съм върху изявите си на този конгрес. Това е друго равнище ", разяснява за край разпределителят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР