Холандският полузащитник Жоржиньо Вайналдум влезе в разширяващия се все повече

...
Холандският полузащитник Жоржиньо Вайналдум влезе в разширяващия се все повече
Коментари Харесай

Вайналдум с травма в глезена след мача срещу Марибор

Холандският полузащитник Жоржиньо Вайналдум влезе в разширяващия се от ден на ден санитарен пункт на Ливърпул, откакто напусна накуцвайки срещата с Марибор от Шампионската лига по футбол. Той беше сменен в 17-та минута на срещата със словенците и мениджърът Юрген Клоп изясни, че халфът е получил контузия в глезена.

Ливърпул не може да разчита още на Филипе Коутиньо (бедро), Адам Лалана (бедро) и Садио Мане (сухожилие).

" На полувремето ревизирах какво е положението му и глезенът към този момент беше издут. Това най-вероятно не е добър знак. Видях случая, в който получи ритника, само че не ми се стори нещо прекомерно съществено. След това обаче трансформирах мнението си. Не знам дали глезенът е навехнат, или не, само че скенерът ще покаже ", съобщи мениджърът на мърсисайдците след успеха вкъщи.

" Липсват ни трима футболисти, а в този момент и Вайналдум няма да играе. Това са четирима от най-креативните футболисти в лигата и няма да ни бъде елементарно без тях. Техните съотборници ще имат много работа за извършване ", добави той.

Деян Ловрен пропусна мача с Марибор поради контузия в бедрото, само че той има положителни шансове да се завърне на терена през уикенда.

" С Деян обстановката е по-различна. Не е същото като при Филипе и той няма да отсъства дълго време ", добави Клоп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР