Холандският национал Куинси Промес ще продължи кариерата си в Испания.

...
Холандският национал Куинси Промес ще продължи кариерата си в Испания.
Коментари Харесай

Звездата на Спартак замина за Севиля

Холандският национал Куинси Промес ще продължи кариерата си в Испания. Спартак (Москва) одобри офертата на Севиля и футболистът към този момент е отпътувал за столицата на Андалусия, където му следва да премине медицински прегледи и да подпише контракт с новия си отбор.

От Севиля се насочиха към Промес, откакто в последния миг главната им трансферна цел Мариано Диас се върна в Реал Мадрид. Това накара шефовете на клуба от “Рамон Санчес Писхуан” да влязат в договаряния със Спартак за 26-годишния холандец. Сделката ще донесе към 20 млн. евро в касата на съветския гранд.
Квинси Промес улетел в Испаниюhttps://t.co/yDX3absK62 pic.twitter.com/B05DvdAEgG
— Фратрия (@fratria) 29 август 2018 година Старши треньорът на Севиля Пабло Мачин не скри, че чака прехвърлянето да бъде финализиран колкото се може по-скоро. Освен Промес, севилци ще купят и халфа на Жирона Порту.

“Двамата са положителни футболисти, които ще паснат на стила ни на игра. Ако са подготвени да се трудят и да слагат тима над персоналните си ползи, ще имат успех”, разяснява Мачин.
Voetbal International now reporting that Quincy Promes will have his medical with Sevilla on Thursday. Fee agreed with Spartak Moscow. pic.twitter.com/hGqIoHXjMw
— Dutch Football (@FootballOranje_) 29 август 2018 година “Куинси е доста значим за Спартак. Той към този момент потвърди, че може да играе на високо равнище. Нормално е да има упоритости да отиде в по-силно състезание. Ако Промес си тръгне, ще би трябвало да му намерим заместител. Няма да е по никакъв начин елементарно, тъй като играчи с неговите качества са скъпи”, сподели пък наставникът на Спартак Масимо Карера.

Куинси Промес пристигна в Спартак през 2014 година от Твенте и бързо се трансформира в любим на почитателите. Той имаше основна заслуга за извоюваната през 2017 година купа, а общо за престоя си в московския клуб е отбелязал 59 гола в Премиер лигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР