Холандският министър-председател Марк Рюте е поискал да се запознае с

...
Холандският министър-председател Марк Рюте е поискал да се запознае с
Коментари Харесай

Учим Холандия как да не допуска намеса в изборите

Холандският министър-председател Марк Рюте е изискал да се запознае с опита на България за недопускане на опити за външна интервенция в изборния развой и вътрешните работи на страната. Това е станало по време на срещата му с Румен Радев, оповестиха от пресслужбата на президента.

Двамата са беседва ли още за провеждането на правосъдната промяна в у нас и устрема ни за присъединение към Шенгенското пространство.

По време на служебното държавно управление бяха подхванати редица сполучливи ограничения в тази тенденция, напомни Румен Радев. Той чака посещаване на холандския външен министър, който да се запознае на място с българския опит.

Аз ще уважа мнението на премиера Борисов. Наистина не върви от океана, от толкоз надалеч да разпределям оценки и да върша оферти. Съобразявам се с това предложение, само че също по този начин мисля, че не е редно, когато персонално ме замесват в едно такова развиване на обстановката, да се прави всичко, когато не съм в България, разяснява президентът пред публицистите посланието, което му насочи министър-председателя отностно полемиките към изтребителите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР