Холандският изпълнител на Евровизия Joost Klein беше изтеглен от конкурса,

...
Холандският изпълнител на Евровизия Joost Klein беше изтеглен от конкурса,
Коментари Харесай

`Истинската причина` Холандският изпълнител на Евровизия беше забранен да изпълнява, тъй като напрежението расте зад кулисите

Холандският реализатор на Евровизия Joost Klein беше изтеглен от състезанието, откакто имаше физическа борба сред него и фотограф, беше твърди.

Шведската телевизионна мрежа SVT заяви, че „ случаят “, за който Евровизионният съюз (EBU) загатна в изказване по-рано през днешния ден, до момента в който обясняваше повода, заради която Клайн не беше на подготовките, включваше „ физическо борба сред художник и фотограф ".

Днес EBU удостовери, че Klein няма да репетира, както е планувано, в Малмьо, Швеция, до момента в който организират следствие. Те споделиха: „ В момента проверяваме случай, за който ни беше обявено, обвързван с холандския актьор. Той няма да репетира до второ разпореждане. В момента нямаме спомагателни мнения и ще актуализираме навреме. “

EBU към момента не е удостоверил защо се отнася " случаят ". The Mirror се обърна към Евровизия за коментар и изясненост по отношение на обстановката.

Клайн беше част от парада на знамената при започване на подготовката, обикаляйки сцената в пълн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР