Холандският футболист Вут Вегхорст вече не е играч на Бешикташ

...
Холандският футболист Вут Вегхорст вече не е играч на Бешикташ
Коментари Харесай

Официално: Нападател скъса с Бешикташ, за да подсили Юнайтед

Холандският футболист Вут Вегхорст към този момент не е състезател на Бешикташ и се чака до часове да подпише с Манчестър Юнайтед. 

Турските медии оповестиха, че нападателят е прекратил контракта си, откакто вкара гол за успеха над Касъмпаша - негов осми в шампионата в Турция, а след това и се сбогува с почитателите на Бешикташ.

Вегхорст към този момент се бе споразумял за персоналните си условия с Манчестър Юнайтед, с цел да размени напусналия Кристиано Роналдо.

Нидерландският национал се разписа 2 пъти против Аржентина в четвъртфиналите на Световното състезание, а след мача се скара с Лионел Меси.

Най-добрият аржентински футболист прекъсна изявление с медия от родината си, с цел да влезе в словесна борба с Вегхорст, произнасяйки фразата: " Какво гледаш, глупако? ", до момента в който Вегхорст се опита да изиска подпис и да го поздрави.

30-годишният таран се срещна с управлението на Бешикташ след молбата на Манчестър Юнайтед да реализира прехвърлянето до петък и убеди „ черно-белия “ клуб да го пусне да продължи кариерата си в Англия.

След срещата той разтрогна контракта си по взаимно единодушие, а Бешикташ ще завоюва 3 милиона евро от прехвърлянето.

Вегхорст игра за Бърнли, Волфсбург, АЗ, Хераклес и Йемен. Футболистът има 10 гола и 4 асистенции в 21 мача този сезон.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР