Холандската полиция, която арестува мъж по подозрение за шофиране в

...
Холандската полиция, която арестува мъж по подозрение за шофиране в
Коментари Харесай

Полицията хвана “Борис Джонсън“ да шофира пиян, оказа се човек с фалшива книжка

Холандската полиция, която арестува мъж по съмнение за шофиране в нетрезво положение, откри, че той има шофьорска брошура, съгласно която той се споделя " Борис Джонсън ". Фалшивият украински документ съдържа фотография на някогашния министър председател, както и точната му рождена дата 19 юни 1964 година Той обаче е годен до декември 3000 година

Говорител на полицията споделя, че кола се е блъснала в дирек покрай мост в северния град Гронинген малко след среднощ в неделя. Полицаите намират колата изоставена, само че по-късно откриват водача да стои на моста Ема.

" Човекът не можа да се разпознава и отхвърли да се подложи на тест за алкохол ", споделя представителят на полицията Тийс Дамстра.

" Вътре полицията откри подправена шофьорска брошура, принадлежаща на Борис Джонсън. Доколкото ми е известно, същинският господин Борис Джонсън не е бил в Холандия по това време. "

В Instagram полицията прибавя: " За страдание на лицето, ние не се хванахме на този фалшификат ".

Съобщава се, че 35-годишният мъж, който е задържан, е от град Зуидхорн, западно от Гронинген. Не е ясно дали имитаторът на Борис Джонсън има и украинско поданство. Бивш съветски сътрудник, работещ за холандската социална телевизия NOS, споделя, че сходни подправени документи могат да бъдат закупени в туристически магазини в Украйна.

" Виждал съм документи на някогашния немски канцлер Ангела Меркел и украинския президент Володимир Зеленски, наред с други ", написа Кися Хекстер в Туитър.

Снимка: Twitter
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР