Холандия е един от изненадващите липсващи отбори на Мондиал 2018

...
Холандия е един от изненадващите липсващи отбори на Мондиал 2018
Коментари Харесай

Самотният холандец, който вече спечели Световното

Холандия е един от изненадващите изчезнали тимове на Мондиал 2018 в Русия, само че това не значи, че холандските последователи не гледат с интерес протичащото се на Световното. Дори в противен случай! Един от тях - 57-годишният Стейн Спийкерман се е решил на същински заслужен за почитание и друг ход, единствено и единствено с цел да може да следи на мира мачовете от спортното събитие на годината.

Стейн прескача оттатък познатите до момента ограничения и правила, които футболните почитатели изисква от нежните си половинки - безмълвие, задоволително бири, никакви въпроси за разпоредбите, изключително за засадите, както и нулево прехласване по играчите.

Спийкерман си е обезпечил нужното успокоение в границите на международното състезание, наемайки си обособен апартамент, като задачата е ясна - да прекара там дните на най-големия футболен конгрес. Спийкерман споделя, че жена му няма нищо срещу протичащото се, а той даже й позволява да идва да го вижда отвреме в точния момент, само че има едно категорично изискване - може да приказва само за футбол. Нищо друго.

Гордият иноватор прибавя, че е изключително благополучен от това, че не е изпуснал нито секунда от мачовете до момента. Вероятно дамите, четящи тези редове не биха били възхитени от сходна концепция, само че няма по какъв начин да не свалим шапка на Стейн за отдадеността му към най-великата игра - Цар Футбол!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР