Хофенхайм спря негативната серия от пет поредни мача без победа

...
Хофенхайм спря негативната серия от пет поредни мача без победа
Коментари Харесай

Хофенхайм най-после победи

Хофенхайм спря отрицателната серия от пет следващи мача без победа във всички шампионати. В среща от 14-ия кръг " синьо-белите " надиграха с 3:1 като домакини Бохум. Успехът за Хофе пристигна след автогол на Ерхан Машович и попадения на Андрей Крамарич и Илиас Бебу. Почетното попадение за гостите бе дело на Гонсало Пасиенсия.

Точно след приключването на половин час игра на " PreZero Arena " домакините направиха вихрена контраофанзива, при която топката стигна до Вут Вегхорст, който стреля, само че Мануел Риман избави. На пътя на топката обаче се оказа бранителят Ерхан Машович, който прати топката в личната си врата.

Две минути преди края на постоянното време на първата част Павел Кадержабек центрира отлично от фланга, намирайки Андрей Крамарич, който овладя топката в наказателното поле и я прати в долния ляв ъгъл за 2:0.

Хофе си реши мача в 76-ата минута, когато Мариус Бюлтер се оправи доста добре в хода на една офанзива и центрира отлично топката за Илиас Бебу, който с глава не остави късмет на Риман.

В 90-ата минута Бохум вкара почетен гол, като се разписа Гонсало Пасиенсия, който засече центриране от фланга на Кристиан Гамбоа и не остави Оливер Бауман, само че в последна сметка успеха бе за Хофенхайм.

Така отборът воден от Пелегрино Матарацо реализира първа победа в елита на Германия от 28 октомври насам и към този момент има 23 точки, като заема 6-ото място. Бохум пък е 12-и с 13 точки.
 Байер (Леверкузен) победи Хофенхайм с 3:2
Байер Леверкузен не стопира да гази в Бундеслигата

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР