Хофенхайм постигна минимална победа с 1:0 в гостуването си на

...
Хофенхайм постигна минимална победа с 1:0 в гостуването си на
Коментари Харесай

Хофенхайм се справи в тежкото гостуване на Кьолн и се завърна в топ 4

Хофенхайм реализира минимална победа с 1:0 в гостуването си на Кьолн в мач от 25-ия кръг на Бундеслигата. Единственото попадение бе дело на Щефан Пош в 61-ата минута. Играчите на Себастиан Хьонес първи можеха да поведат в 20-ата минута, когато Иляс Бебу надскочи защитата на домакините, само че в последна сметка стреля неопределено. Отново той и Щефан Пош пропуснаха още две положителни положения до края на първото полувреме, а единственото по-опасно на сметката на “козлите ” бе дело на Марк Ут, който стреля много рисково.

Нещата не се трансформираха доста и след началото на втората част и Хофенхайм откри резултата в 61-ата минута, когато точно Пош се извиси над бранителите на Кьолн и този път не остави късмет на Марвин Швабе за 1:0. Само пет минути по-късно те бяха покрай второ попадение, когато Крамарич пое хубаво подаване в наказателното поле, само че стреля едва и Швабе избави.

Това посъбуди футболистите на Щефан Баумгарт, които в оставащите минути упражниха напън и сътвориха няколко положителни състояние, само че пропуски направиха Марк Ут и Антони Модест на два пъти.

С тази победа Кьолн събра 43 точки и се завърна в топ 4, а Кьолн е 8-и с 36.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР