Хофенхайм 07 декември 20:00 Лудогорец Състав 36. Грегор Кобел 33.

...
Хофенхайм 07 декември 20:00 Лудогорец Състав 36. Грегор Кобел 33.
Коментари Харесай

Моментът на истината за орлите: Хофенхайм - Лудогорец


Хофенхайм

07 декември 20:00

Лудогорец
 Състав 36. Грегор Кобел 33. Ренан 4. Ермин Бичакчич 4. Сисиньо 6. Ховие Нордвайт 6. Натанаел 8. Еуген Полански 12. Анисе Абел 20. Роберт Зули 18. Светослав Дяков – капитан 24. Джъстин Хогома 30. Козмин Моци 30. Филип Охс 32. Игор Пластун 31. Феликс Паслак 44. Яцек Горалски 34. Симон Лоренц 84. Марселиньо 37. Робин Хак 88. Вандерсон 42. Алекс Росипал 93. Върджил Мисиджан Треньор Юлиан Нагелсман Димитър Димитров - Херо Резерви 33. Алекс Щолц 1 Хорхе Броун 26. Давид Ото 5. Георги Терзиев 35. Мерис Скендерович 8. Лукас Саша 41. Йоханес Бюхлер 10. Густаво Кампаняро 43. Максимилиан Ваак 28. Клаудиу Кешеру 44. Николас Велинг 37. Жоао Пауло 92. Джоди Лукоки
Отборът на Лудогорец гостува на Хофенхайм в съдбоносен дуел от груповата фаза на Лига Европа. Равен или победа на " Райн-Некар Арена " пък ще подсигурява на " орлите " място на елиминациите нещо, което към този момент са реализирали цели два пъти.

 Херо е гърмян заек и усеща, че е непознато тяло в седянката
Херо е гърмян заек и усеща, че е непознато тяло в седянката

Върхът на пирамидата не знае боли ли го, или го сърби.

Със сигурност дуелът е от изключителна значимост за разградчани, само че може би не идва във допустимо най-подходящия миг. " Зелените " играят на приливи и отливи, а загубите от ЦСКА и Верея за състезание, отприщиха вълна от рецензии по адрес на треньора Димитър Димитров и част от звездите на отбора.

анкета
Ще продължи ли напред Лудогорец в Лига Европа?
Не Да Не ме интересува Това изобщо не стои на дневен ред, тъй като Истанбул Башакшехир няма да победи Брага Лудогорец не е в предстоящата форма и ще е добре да се концентрира върху шампионата, в случай че не желае да загуби купата Отборът освен ще продължи напред в Европа, само че и още веднъж ще стане първенец на България Виж резултати
Не

Да

Не ме интересува

Това изобщо не стои на дневен ред, тъй като Истанбул Башакшехир няма да победи Брага

Лудогорец не е в предстоящата форма и ще е добре да се концентрира върху шампионата, в случай че не желае да загуби купата

Отборът освен ще продължи напред в Европа, само че и още веднъж ще стане първенец на България

Мнозина настояват, че в случай че Лудогорец отпадне довечера от евротурнирите, това ще докара след себе си както финансови загуби, по този начин и огромна чистка измежду футболистите на отбора. Не е изключено да пострада част от " бразилската мафия " на първенците, като има съществени съмнения за скандал сред Марселиньо и неговия ментор. Самият Херо пък може да бъде уволнен при издънка през днешния ден или против ЦСКА за Купата на България.

 Димитър Димитров: Интересува ме ние по какъв начин ще играем, а не Хофенхайм
Димитър Димитров: Интересува ме ние по какъв начин ще играем, а не Хофенхайм

" Съжалявам пъклен доста за мачовете с Брага и Истанбул Башакшехир "

Добрата вест за нашия представител е, че Хофенхайм ще играе единствено и само за своята чест. Хората на Юлиан Нагелсман нямат късмет да продължат в шампионата, като през днешния ден на терена ще се появят много млади и неопитни футболисти. Част от титулярите ще бъдат защитавани за значимото посещение на Хановер 96 в неделя. Хофе непроменяемо бележи по най-малко едно попадение в последните си 5 дуела.

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК: ЛИНК 1, ЛИНК 2, ЛИНК 3

Настроението в лагера на домакините е приповдигнато, откакто преди няколко дни в мач за състезание разрушиха вицешампионите от Република България Лайпциг с 4:0. Двубоят през днешния ден сигурно напущат осъдените Керим Демирбай и Адам Шалай, до момента в който под въпрос са Еуген Полански и Сандро Вагнер.

 Капитанът на Хофенхайм: Не успяхме да реализираме задачата си в Лига Европа
Капитанът на Хофенхайм: Не успяхме да реализираме задачата си в Лига Европа

" Мачът против Лудогорец е късмет за младите ", счита Еуген Полански

За да избегне опасности, Херо ще заложи на защитна игра, защото за Лудогорец е значимо да не загуби. Тази вечер доста ще се разчита на играта в защита на тандема Моци-Пластун, а в средата на терена Яцек Горалски и Съни Дяков ще се опитат да вземат страха на германците. В предни позиции ще се разчита на бързите Вандерсон и Мисиджан. Играчът във форма пък несъмнено е Марселиньо, който блесна с два гола в последния турнирен дуел против Дунав (Русе).

Израелският арбитър Орел Гринфелд ще взима решенията по време на определящия за " орлите " конфликт. Негови помощници ще бъдат Дани Красиков и Рой Хасан, а Амихай Йешуа Моузес ще бъде четвърти арбитър. През предходната есен той свири европейската подготовка за младежи до 21 години в Стара Загора България - Дания, приключил 0:3. Той беше основен арбитър и на мача Левски - Иртиш през 2013-а година, приключил 0:0 в България.

 Вандерсон не е на познатото си равнище
Палачът на Звезда не е на познатото си равнище

Той е потвърдил, че има страхотни качества
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР